dilmer.ro

TERMENI SI CONDIȚII

TERMENI SI CONDIȚII

NOTIFICARE DE TERMENI SI CONDITII ALE SITE-ULUI

© Copyright DILMER.RO. Toate drepturile rezervate.

Reproducerea, adaptarea sau traducerea fără permisiune este interzisă, cu excepția cazurilor permise de legile internaționale privind drepturile de autor. Toate textele, grafica, designul, conținutul și alte lucrări sunt operele protejate de drepturi de autor ale site-ului dilmer.ro.

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Bine ați venit pe site-ul dilmer.ro. Utilizarea acestui site este reglementată de Termenii și Condițiile expuse.

VĂ RUGĂM CITIȚI ATENȚI ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE.

INFORMATII GENERALE PRIVIND OPERATORUL SITE-ULUI

Site-ul dilmer.ro. apartine societatii DILMER SERVICE S.R.L., denumita in continuare si “societatea”, avand sediul social în București, Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 108 ap. 4 etaj 1 sector 1, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/3473/2006, cod unic de înregistrare J40/3473/2006.

DILMER SERVICE S.R.L. este un birou specializat in servicii de traduceri autorizate, interpretare dar si alte servicii conexe acestora (ex. interpretare, intermediere pentru apostilare, supralegalizare etc). Clientii societatii sunt atat persoane fizice, cat si persoane juridice, atat din Romania, cat si din afara tarii.

SEMNIFICATIE TERMENI

  • Beneficiar/client – persoana fizica si/sau juridica, care a solicitat un serviciu al Prestatorului;
  • Servicii – toate serviciile ofertate si/sau prestate catre Beneficiar de catre Prestator;
  • Traducere – transpunerea unui text dintr- o limba in alta limba;
  • Comanda – solicitare pentru prestarea de servicii din partea Beneficiarului;
  • Oferta/cotatie – estimare privind costul, durata si conditiile de prestare a serviciilor si orice alte informatii suplimentare cu privire la serviciul solicitat de Beneficiar;
  • Comanda ferma – comanda a Beneficiarului, confirmata de catre Prestator si echivaland cu acceptarea Ofertei.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

DILMER SERVICE S.R.L. este Operator de date cu caracter personal pentru vizitatorii site-ului având posibilitatea ca pentru orice subiect legat de prezentul document si/sau de protectie a datelor cu caracter personal sa comunice cu Operatorul în orice moment la urmatoarea adresa de e-mail: office@dilmer.ro

CONDITII DE UTILIZARE/PRESTARE A SERVICIILOR

In vederea prestarii serviciilor, Beneficiarul va trimite Prestatorului o comanda prin email sau personal, la sediul Prestatorului.

Pentru inregistrarea comenzii, Beneficiarul va furniza o serie de date de identificare si datele de contact, precum si date referitoare la denumirea societatii, sediul, CUI-ul, in cazul clientilor persoane juridice. Impreuna cu comanda, Beneficiarul va mentiona in scris toate preferintele privind comanda, inclusiv, daca este cazul, termenii preferati.

In cazul in care nu sunteti titularul documentelor care vor fi traduse/legalizate/apostilate, plasarea oricarei comenzi va reprezenta confirmarea ca aveti acordul titularului. In orice caz, Beneficiarul raspunde de corectitudinea datelor furnizate.

Comanda va fi procesata numai in baza cotatiei/ofertei  elaborate de Prestator.

Beneficiarul va plati in avans integral sau partial valoarea estimata la lansarea comenzii, cu exceptia cazului in care partile convin altfel prin contract. Cand traducerea sau alt serviciu conex este finalizat/a, Beneficiarul va plati Prestatorului diferenta de plata.

Raspunderea pentru integritatea actelor trimise/primite prin curierat este exclusiv a Beneficiarului si a firmei de curierat.

La receptia serviciilor, Beneficiarul trebuie sa verifice ca in traduceri sa nu fie erori, reclamatiile ulterioare emise in acest sens nefiind luate in considerare.

CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Informațiile și materialele furnizate de acest site pot fi utilizate numai în scop informativ. Prin utilizarea, accesarea sau descărcarea materialelor de pe acest site sunteți de acord să urmați termenii și condițiile prevăzute în acest aviz juridic, care se aplică tuturor vizitelor pe site, atât acum cât și în viitor. Site-ul poate oricând să revizuiască și să actualizeze Termenii și Condițiile. Sunteți încurajați să vizitați periodic această pagină pentru a revizui cele mai noi Termeni și Condiții la care sunteți obligat(ă). Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Utilizarea acestui website sau a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul acestuia nu va este permisa pentru oricare dintre urmatoarele actiuni: (i) falsificarea de titluri sau instrumente de plata ori manipularea identitatilor mentionate in materialele noastre; (ii) prezentarea sub o identitate falsa ori folosirea frauduloasa a unui act ce serveste la identificare, legitimare sau a unui astfel de act falsificat; (iii) incarcarea, afisarea, publicarea, trimiterea de e-mailuri, reproducerea, distribuirea sau orice alt fel de transmitere cu scop publicitar, de materiale promotionale, junk mail, spam, chain letters, scheme piramidale care nu sunt autorizate sau solicitate de catre destinatar; (iv) afectarea intr-un mod negativ a abilitatii altor utilizatori de a accesa site-ul Operatorului sau de a beneficia de serviciile aferente; (v) implicarea in orice activitate care este contrara sau care afecteaza in mod negativ scopul sau destinatia  website-ului sau a serviciilor inclusiv, dar nelimitandu-se la manipularea, coruperea sau alta actiune ori tentativa de acest fel care afecteaza partial sau in totalitate rezultatul Serviciilor, prin inregistrarea unor terte persoane fara acordul utilizatorului real sau inregistrarea multipla a aceleiasi persoane sub acelasi nume sau sub nume diferite etc.

RESTRICTII

Puteți vizualiza, descărca și copia informațiile și materialele disponibile pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial. De asemenea, puteți utiliza astfel de materiale în cadrul organizației dvs. în legătură cu produsele dvs. care sunt postate pe acest site, sau cu produsele pe care doriti sa le achizitionati. Ca o condiție de utilizare, sunteți de acord să nu modificați sau să revizuiți niciunul din materiale în nici un fel și să păstrați toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate conținute în materialele originale pe orice copie a materialelor (in afara de materialele dvs. incarcate pe acest site). Nicio altă utilizare a materialelor sau a informațiilor nu este autorizată. Orice încălcare a celor de mai sus poate duce la răspundere civilă și / sau penală.

DREPTURILE OPERATORULUI

Administratorul site-ului va depune eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului si pentru asigurarea functionarii acestuia in bune conditii.

Operatorul îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului, precum si dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul şi utilizarea acestui site dacă sunt încălcaţi Termenii şi condiţiile.

PROPRIETATEA INFORMAȚIILOR ȘI MATERIALELOR

Informațiile și materialele (inclusiv documentele in alb, comunicatele de presă, fișele de date, descrierile produselor sau serviciilor și întrebările frecvente) disponibile pe sau de pe acest site sunt operele protejate de drepturi de autor ale proprietarului acestui site (pe care le poate administra in mod liber), iar orice utilizare neautorizată a acestor informații sau materiale poate încălca drepturile de autor sau alte legi.

Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate.

LEGĂTURI LA ALTE SITE-URI WEB

Ca o comoditate și pentru a face site-ul  dilmer.ro cu adevărat orientat spre servicii, am inclus link-uri către site-uri complementare de pe Internet. Aceste site-uri sunt deținute și operate de terțe părți. dilmer.ro nu dă nici o declarație și nu este responsabilă pentru disponibilitatea sau conținutul localizat pe sau prin aceste site-uri terțe. Un link catre o terță parte de pe site-ul dilmer.ro nu reprezintă o indicație că dilmer.ro acceptă terța parte sau site-ul său are orice afiliere cu sau între dilmer.ro și site-ul terț.

 

PĂRERI, COMUNICARI SI RECLAMATII

Utilizatorii sunt invitati sa trimita comentarii, note, sugestii, observatii sau raportari privind incalcarea unor reguli de utilizare a paginii la adresa de e-mail office@dilmer.ro.  Utilizatorii pot folosi aceasta adresa de mail si in cazul in care se considera vatamati in drepturile lor printr-o actiune a Prestatorului.

Toate comentariile, feedback-urile, informațiile sau materialele prezentate pe dilmer.ro sau în asociere cu acest site web sunt considerate neconfidențiale și proprietatea dilmer.ro. Prin trimiterea unor astfel de comentarii, informații, feedback sau materiale către dilmer.ro, sunteți de acord cu o alocare gratuită către dilmer.ro a drepturilor defolosire a acestora în orice mod pe care îl alege în mod nelimitat.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Echipa dilmer.ro se străduiește să vă ofere informații utile, corecte și la timp pe acest site. În consecință, dilmer.ro a încercat să furnizeze informații și materiale exacte pe acest site, dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru exactitatea și exhaustivitatea acestor informații sau materiale. dilmer.ro poate schimba oricând conținutul oricăror informații sau materiale disponibile pe acest site sau pe produsele descrise în ele, în orice moment, fără notificare. Cu toate acestea, dilmer.ro nu se angajează să actualizeze informațiile sau materialele de pe acest site web care, prin urmare, ar putea să nu mai fie actualizate. Informațiile și opiniile exprimate în buletine sau alte forumuri nu sunt neapărat cele ale dilmer.ro. Nici dilmer.ro, nici directorii săi, angajații, agenții, distribuitorii sau afiliații nu sunt responsabili sau răspunzători pentru niciun prejudiciu cauzat de pierderi (inclusiv, dar fără a se limita la, real, consecvent sau punitiv), răspundere, revendicare sau alte prejudicii sau cauze legate de sau care rezultă din orice informații postate pe site-ul dilmer.ro.

dilmer.ro își rezervă dreptul de a revizui oricând acești termeni și / sau restricții legale. Sunteți responsabil (ă) de revizuirea din când în când a acestei pagini pentru a asigura conformitatea cu termenii și restricțiile legale existente atunci când acestea vor fi obligatorii pentru dvs. Anumite prevederi ale acestor termeni și restricții legale pot fi înlocuite prin anunțuri sau termeni legali desemnați în mod expres, aflați pe anumite pagini ale acestui site web.

Toate informațiile și materialele disponibile în acest site sunt furnizate „ca atare”, fără niciun fel de garanții de orice fel, explicite sau implicite și dilmer.ro declină toate garanțiile de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv garanții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop , neîncălcarea proprietății intelectuale sau care rezultă dintr-un curs de negociere, de utilizare sau de practică comercială. În nici un caz dilmer.ro nu va fi responsabil pentru orice fel de pierderi (inclusiv, fara a se limita, indirecte, speciale, derivate sau accidentale daune sau cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza, sau rezultatele utilizarea acestui site, siteurile legate de acest site, sau serviciile de informațiile cuprinse la oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau alte teorii legale și dacă avertizat de posibilitatea daune. Daca utilizarea materialelor sau informațiile de pe acest site rezulta in necesitatea de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile.

 

ÎNCHEIEREA UTILIZĂRII

dilmer.ro poate, la discreția sa exclusivă, să vă suspende accesul la întregul site web dilmer.ro sau la o parte a acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la, articolele de pe site-ul său, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, pentru încălcarea acestui acord. În cazul în care acest acord este reziliat, restricțiile privind materialele care apar pe site și reprezentările și garanțiile, indemnizațiile și limitarea pasivelor stabilite în prezentul acord vor supraviețui oricăror astfel de denunțări.

DREPTUL GUVERNATOR; JURISDICȚIE ȘI VENIT

Prezentul acord este guvernat de și interpretat în conformitate cu legislația Uniunii Europene, exclusiv alegerile sale de principii ale dreptului. Instanțele europene au jurisdicția exclusivă și locul de desfășurare a oricărui litigiu care decurge din prezentul acord sau se referă la acesta, iar fiecare parte își consimte acordul cu privire la jurisdicția și locul de desfășurare a acestor instanțe.

DISPOZIȚII GENERALE

Dacă o prevedere a acestui acord este considerată ca fiind nulă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, această prevedere va fi separată de acest acord, iar restul prevederilor acestui acord vor rămâne în vigoare. Aceasta conține întreaga înțelegere dintre dvs. și dilmer.ro cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului, iar acordul nu va fi modificat decât în scris, semnat de ambele părți. Dacă aveți întrebări cu privire la Termenii și condițiile dilmer.ro, vă rugăm să ne contactați la: office@dilmer.ro.

Pentru a examina Politica de confidențialitate a dilmer.ro, faceți clic aici.